Kunstgras

Huisje, Boompje, Beestje

In ons drukke bestaan vinden we het steeds belangrijker om te kunnen genieten van onze vrije tijd en het gezin. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis willen we genieten en ontspannen. Een tuin of dakterras kan dan een verlengstuk worden van uw huis. Er gaat niets boven de geur van vers gemaaid gras, maar wanneer je in de groei twee keer per week moet maaien om het mooi te houden, dan kent gras nog meer nadelen: bemesten, teveel of te weinig water, bruine plekken, mos en allergieën. Kunstgras is overal toepasbaar. In uw tuin ,maar ook op uw  balkon of dakterras. Kunstgras heeft minimaal onderhoud: nooit meer bemesten, maaien, onkruid trekken of kantjes afsteken. Uw tuin ziet er altijd groen en mooi uit. Een mooi verzorgd siergazon doet uw terras erom heen of uw beplanting nog mooier tot zijn recht komen. Een ideale speelplek voor kinderen, bij uw thuis of zelfs op uw vaste plek op de camping of vakantiewoning. Een droom voor U en vooral uw kinderen!

 

Producten voor Kunstgras

 • Royal Grass Seda

  Royal Grass Seda

  U bent op zoek naar een betaalbaar type kunstgras, dat toch kwaliteit uitstraalt? Met Royal Grass Seda heeft u een prachtig vol en zomergroen kunstgras, met een zeer natuurlijke uitstraling. Wij willen graag ons aanbod in betaalbaar kunstgras verbreden, zonder afbreuk te doen aan de Royal Grass kwaliteit waar wij zo om bekend staan. Met de toevoeging van Royal Grass Seda aan ons assortiment zijn wij hier goed in geslaagd!

  KLEUR

  De Royal Grass Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft het gazon een nazomers uiterlijk. Uw kunstgazon ziet er goed onderhouden en voldoende bemest uit. Wij raden het type kleur gebruikt voor Royal Grass Seda aan, wanneer er weinig blijvend groen aanwezig is in uw tuin.

  ZACHT ONDER DE VOETEN

  Royal Grass Seda is een grastapijt met een 30mm hoge kunstgrasvezel. De vezels zijn zacht en flexibel door de iets hogere vezel. Ideaal voor u als u uw gazon een volle, maar toch net gemaaide look wilt geven. Het grastapijt nodigt u uit om er met blote voeten op te lopen. Dit kunstgras heeft, net als alle andere soorten kunstgras die wij aanbieden, de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT technologie. Deze uit de natuur overgenomen vorm van gras zorgt er onder andere voor dat de vezels een matte, zijdeachtige kleur hebben en mooi rechtop blijven staan. Uw gazon voelt heerlijk zacht onder uw blote voeten!

  KENMERKEN

  • Het goedkoopste type kunstgras
  • Zeer geschikt voor kinderen en huisdieren
  • Populaire nazomerse kleur groen
  • Voorzien van rootzone, mosdraad
  • 30 mm hoge kunstgrasvezels
  € 29,95 m2
 • Royal Grass Exclusive

  Royal Grass Exclusive

  Alle Royal Grass kwaliteiten, dus ook Exclusive 3.0, zijn de beste keuze als het gaat om een natuurlijke uitstraling. U zult uw ogen niet geloven, zelfs wanneer u wéét dat het kunstgras is. Wie weet, rijdt u wel dagelijks voorbij één van onze projecten zonder u te realiseren dat het kunstgras is. Royal Grass Exclusive 3.0 is uitstekend geschikt om in grote tuinen en openbare groene ruimtes te installeren, maar ook in kleinere tuinen misstaat het zeker niet!

  ZANDGEVULD KUNSTGRASSYSTEEM

  Royal Grass Exclusive is op de markt sinds 2005 en is sindsdien ons meest populaire zand gevulde kunstgrassysteem gebleken. Er zijn vele duizenden tuinen met deze kwaliteit kunstgras aangelegd. Waarom dan veranderen, zult u zich afvragen? De innovaties die wij als Royal Grass hebben gedaan in de afgelopen jaren, willen wij graag meenemen in onze bestsellers om u een optimale beleving van uw kunstgras te kunnen geven!

  KLEUR

  Royal Grass Exclusive 3.0 bestaat uit drie maal drie tinten groen, wat het gras een zomerse, vol groene kleur geeft. De grasmat wordt bij installatie gevuld met aardebruin ‘keramisch zand’, wat het natuurlijke effect nog eens versterkt. Door zijn bruine kleur geeft de zandvulling het gras een extra nuance. Het heeft daarnaast effect op de positie van de grasvezels. Deze staan namelijk niet allemaal op dezelfde manier, maar moeten hun eigen positie vinden wanneer het zand wordt ingeveegd. Door prachtige dichtheid heeft het kunstgazon een nog voller uiterlijk. In veel kunstgrassen is een patroon in de steken te ontdekken, maar bij Exclusive 3.0 is dat niet het geval. De gemêleerde groentinten geven het gras een prachtige zonnige uitstraling.

   

   

  KENMERKEN

  • 37 mm hoge grasvezels
  • De grasvezels blijven mooi rechtop staan
  • Een volle soort kunstgras
  • Intense kleur, in drie tinten groen
  • Duurzaam, gaat jarenlang mee
  • Door de zandinvulling brandvertragend
  Royal Grass
  € 36.95 m2
 • Royal Grass Satin

  Royal Grass Satin

  Een strak gemaaid gazon is mooi maar soms minder op zijn plaats zoals bijvoorbeeld in een bostuin. Bij natuurgras bepaalt u zelf hoe lang of u kort u het maait. Bij kunstgras heeft u slechts eenmaal de keuze en dat is bij de aanschaf. Royal Grass Satin is een dik en zacht grastapijt voor buiten met een weelderige uitstraling. Dit type laat zich uitstekend combineren met een ‘wilde tuin’. Of natuurlijk gewoon voor mensen van wie het gras niet al te strak hoeft te zijn.

  KLEUR

  De rechte vezels zijn gemaakt van de meest populaire olijf en zomergroene kleur. De dikke wortelzone, of wel mosdraad, is een combinatie van aardebruin en donkergroen. Het resultaat is een verbluffend natuurlijk ogend grastapijt.

  DE KUNST VAN HET GRAS MAKEN

  Bij Royal Grass Satin ziet u echt de kunst van het gras maken! Dankzij de zachtheid en de flexibiliteit van de grasvezel, in combinatie met de vezellengte van maar liefst 45mm, vallen de grassprieten in alle richtingen. Hierdoor ziet het gazon er minder netjes gemaaid uit – of zoals wij het het liefst uitdrukken – een weelderig grastapijt voor buiten.

  KENMERKEN

  • Een luxueus uiterlijk
  • Heerlijk zacht en verend
  • 45 mm hoge grasvezels
  • Voorzien van volle rootzone met mosdraad
  • Natuurlijke kleur met wildere look
  € 36,95 m2
 • Royal Grass Deluxe

  Royal Grass Deluxe

  Zou u niet een gazon met een volle, frisgroene kleur willen? De Royal Grass Deluxe heeft deze prachtige gemêleerde kleur doordat dit kunstgras is opgebouwd uit drie kleuren groen met mosdraad. Royal Grass Deluxe is perfect groen, zonder onnatuurlijk te ogen. Dat, in combinatie met weelderige grasvezels van 36 mm maakt de Deluxe tot een prachtige volgroene grasmat. Kunstgras met een mooie dichtheid die netjes terugveert wanneer u er overheen loopt. 

  UW GRAS ALTIJD ZOMERS GROEN

  De Royal Grass Deluxe bestaat uit maar liefst drie populaire groen kleuren, te weten zomergroen, olijfgroen en limegroen. Ook de gekroesde vezel is deels voorzien van een groentint. Door deze combinatie krijgt uw gazon een kleur groen die het beste omschreven kan worden als de groentint die bij de overgang van lente naar zomer past. Een frisgroen gazon, zonder te fel te zijn.

  KENMERKEN

  • Zeer natuurlijk ogend kunstgras
  • Heerlijk zacht en veerkrachtig
  • 3 tinten groen voor een natuurlijk uiterlijk
  • Een populaire gemêleerd groene kleur
  • 36mm hoge grasvezels
  Royal Grass
  € 42,95 m2
 • Royal Grass Ecosence

  Royal Grass Ecosence

  Met een grashoogte van 40mm ziet Royal Grass EcoSense er niet alleen aantrekkelijk uit, het is ook heerlijk om te voelen, super zacht en veerkrachtig. Bijzonder aan dit type kunstgras is dat het 100% recyclebaar is, of wel cradle-to-cradle. Na gebruik kan dit type kunstgras als enige in haar soort opnieuw gebruikt worden voor de productie van kunstgras. De productnaam is gekozen om het heerlijke gevoel van het gras in combinatie met de duurzame eigenschappen: EcoSense! 

  VEILIG VOOR U EN HET MILIEU

  Royal Grass kunstgras gazon bevat geen schadelijke stoffen of zware metalen. Maar wat nog beter is, wanneer u kiest voor Royal Grass EcoSense, kiest u voor een product dat 100% cradle-to-cradle recyclebaar is, dankzij de nieuw ontwikkelde productietechnieken.

  KLEUR

  Royal Grass EcoSense heeft een mooie zomergroene kleur die goed past in ons klimaat, zowel zomer als winter. De combinatie van de groene grassprietjes met de beigekleurige rootzone geeft de grasmat een natuurlijke uitstraling. Met een lengte van 40 mm, ziet het kunstgras er luxueus en goed onderhouden uit. Belangrijker nog, het voelt ongelooflijk zacht en veerkrachtig aan onder uw blote voeten.

  KENMERKEN

  • 100% cradle-to-cradle recyclebaar
  • Een volle dichte grasbezetting
  • Voorzien van ondersteunende rootzone
  • Hoogte van de grassprietjes 40mm
  • Een natuurlijke uitstraling
  • Prachtige, volgroene kleur
  Royal Grass
  € 42,95 m2
 • Royal Grass XL

  Royal Grass XL

  Royal Grass XL is een prachtig grastapijt. Dit kunstgras heeft de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT-technologie. Door deze technologie heeft het kunstgras een natuurlijke kleur. Door de zachte en flexibele vezel met een lengte van maar liefst 65 mm lang vallen de grassprieten in diverse richtingen. Door het mosdraad in combinatie met de V-shape vezels, blijven deze toch mooi rechtop staan. Uw gazon ziet er niet strak gemaaid uit, maar u kunt genieten van een vol en goedverzorgd grastapijt.
   

  KLEUR

   

  Heeft u geen idee welke kleur gras uw voorkeur heeft? Let dan eens op de kleurverschillen van gras in de lente of aan het einde van de zomer. In de lente is het fris groen, soms bijna lichtgevend, omdat de grassprietjes net beginnen met groeien. In de zomer gaan ze richting olijfkleur omdat het vochtgehalte afneemt. Uw persoonlijke voorkeur hierin is bepalend. 
   

  EEN VOL, GOEDVERZORGD GAZON, ALTIJD

   

  Het gras heeft de combinatie van de populaire olijfgroene en zomergroene vezel. Dit, samen met het dikke mosdraad in de kleuren aardebruin en donkergroen, geeft de Royal Grass XL een uiterlijk dat niet van echt gras te onderscheiden is.
   

  KENMERKEN

   

  • Dikste en zachtste grastapijt uit ons assortiment
  • Flexibele grassprieten van 65 mm hoog
  • Voorzien van ondersteunende mosdraad


   

   

  € 44,95 m2
 • Royal Grass Silk 35

  Royal Grass Silk 35

  Royal Grass Silk35 is al jaren onze bestseller. Waarom het nu zo populair is? Ten eerste is dit kunstgras ontzettend zacht en mooi vol om te zien. Gras zoals gras bedoeld is. Een genot om op te lopen en prachtig om te zien. Dit kunstgras, dat voorzien is van een lichtbruine mosdraad, is iets voor u als u van een luxueuze uitstraling houdt. Het is net zo mooi als natuurlijk gras, mooier zelfs!

  ONZE MEEST POPULAIRE KEUZE

  Wij blijven voortdurend innoveren om onze producten te verbeteren, zodat Royal Grass niet te onderscheiden is van echt gras. Veel mensen kiezen Silk35 vanwege het zachte gevoel, de volle en natuurlijke uitstraling. Royal Grass is vriendelijk voor kinderen en dieren, veilig voor het milieu en geproduceerd met respect voor de natuur.

  KLEUR

  De zomergroene kleur is aansprekend en de lichtbruine mosdraad geeft een extra natuurlijke beleving. Het succes zegt genoeg, wij kunnen stellen dat de meeste mensen deze kleur aanspreekt. Door de combinatie van fris groene en olijfkleurige grassprieten is de kleur helder maar niet te opvallend.

  KENMERKEN

  • 35 mm hoge grasvezels
  • Voorzien van ondersteunende rootzone
  • Een frisse, zomers groene kleur
  • Zeer geschikt als speelondergrond voor kinderen
  • MiNT technologie met minimale glans
  € 39,95 m2