Betonboren

Betonboren (met of zonder freesmogelijkheid)
Met onze betonboren boor je gaten in steenachtige materialen en beton voor geïntegreerde verlichting. De boren zijn leverbaar in ø 22,4, 60 en 100 mm. De betonboren met freesoptie kunnen tevens een extra rand frezen voor het verzonken verwerken van armaturen met een ring. Te gebruiken met de in-lite boormachine en statief en alleen geschikt voor nat gebruik. Voor het boren uit de hand is een speciale ø 22,4 mm boor beschikbaar met een lengte van 300 mm.

Houtboren (met freesmogelijkheid)
Voor het boren van gaten in hout. Met deze boren kan tevens worden gefreesd voor het verzonken verwerken van armaturen met een ring. De houtboren zijn verkrijgbaar in ø 22,4/40, 60/65/80 en 100/108 mm. Te gebruiken in combinatie met een boormachine vanaf 750W en het in-lite boorstatief.

Natuursteenboren (zonder freesmogelijkheid)
Wanneer je veel natuursteen boort zijn onze natuursteenboren geen overbodige luxe. Leverbaar in ø 22,4, 60 en 100 mm. Uiteraard te gebruiken met de in-lite boormachine en statief. Alleen geschikt voor nat gebruik.

Tips voor het boren van gaten

Voordat je in harde materialen gaat boren dien je eerst een aantal gaten te boren in zacht zanderig materiaal zoals kalkzandsteen, metselsteen of zanderig beton. Hiermee komt het diamant van de boor goed aan de oppervlakte te liggen.
Geadviseerd wordt ø 60 en ø 100 mm gaten te boren met boorstatief.

Voor meer informatie over in-lite gereedschap kun je terecht bij je dealer.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap tuinverlichting