MBI Geosteen

Tot je kennismaakt met GeoSteen®, twijfel je tussen een keramisch, natuurstenen en een betonnen terras. Keramische en de duurdere natuursteen terrassen hebben vaak een kwalitatieve uitstraling. Beton is betaalbaarder en heeft ook op esthetisch vlak de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. En dan ontdek je GeoSteen®: hèt 4 seizoenen terras!

GeoSteen® is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen® tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Kleurechte bestrating is bestrating voorzien van een 100% natuurlijke deklaag. Voor de kleurechte deklaag van sierstenen en tegels worden dan ook uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt. Deze mineralen staan garant voor duurzaamheid, slijtvastheid, kleurvastheid en een-voudig onderhoud. 

Lente
Bij het zien van de eerste lentezon wil je het liefst meteen kunnen genieten van je terras. Dat kan, als je voor GeoSteen® kiest. Naast een ruime keuze in een veelvoud van grote, comfortabele formaten heb je van onkruid, algen en mos minder last. Deze ongenode gasten kunnen zich minder aan het oppervlak van een GeoSteen® terras hechten.

Zomer
Het seizoen waarin je het meest intensief gebruik maakt van je terras! Fel langdurig zonlicht zorgt bij veel producten voor verkleuring en een heet terras, dat je niet op blote voeten kunt belopen. Wat te denken van BBQ-vlekken? Kies je voor GeoSteen®, dan geniet je zonder problemen van alles wat de zomer zo prettig maakt.

Herfst
Het meest gure, natte seizoen van het jaar. Waarin je het terras nauwelijks gebruikt om op te zitten, maar vooral als ‘tussenstation’ op weg naar de garage of je behaaglijke woonkamer. Maar áls het najaarszonnetje schijnt, wil je direct genieten! Dus niet onnodig veel schrobben. GeoSteen® maakt het je makkelijk.

Winter
De winter heeft twee gezichten. Aan de ene kant is er het vertier van een sneeuwpop maken, aan de andere kant ligt het gevaar van een fikse glijpartij op de loer. Met GeoSteen® behoren de winterse problemen van bakstenen en natuurstenen terrassen tot het verleden. Want GeoSteen® is gegarandeerd vorstbestendig en geeft je grip als het nodig is.