menu

Een sprookje van een tuin

Tuinverlichting
Een sprookje van een tuin

 

Een indrukwekkende tuin, zelfs als de zon ondergaat. Met in-lite’s sfeervolle tuinverlichting voor je border worden bloemperken niet alleen in het zonlicht, maar ook in de avonduren zichtbaar. De SWAY serie is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een staand armatuur één met de tuin kan zijn en het dus niet altijd op hoeft te vallen.

De zachte rondingen zorgen ervoor dat deze armaturen als het ware één worden met de natuurlijke schoonheid in de tuin. Het minimalistische ontwerp resulteert in een elegante, vriendelijke uitstraling die eveneens heel eigentijds is.

 

Tuinverlichting plaatsen in de border, geeft je tuin nét dat beetje extra. Je hebt je borders gevuld met planten en siergrassen zorgvuldig aangelegd, dan wil je er ook ’s avonds van kunnen genieten, toch? Door groen en bloemen met de juiste plantenverlichting te verlichten, geef je jouw buitenruimte in een handomdraai een magische noot. 

De flexibele, veelzijdige SWAY van Inlite heeft een uniek 360° lichteffect. Door de verschillende hoogte combinaties is SWAY geschikt voor alle type borders, struiken en siergrassen.

 

  

 We nemen je mee in de magie van het onbekende