menu

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wat moet ik doen bij een klacht?

Zodra u de bestelde materialen ontvangt kijkt u na of de materialen kloppen met hetgeen u heeft besteld. Ziet u op voorhand dat er beschadigingen aanwezig zijn of klopt de kleur niet neem dan gelijk contact op met de dealer en ga vooral niet bestraten. Extra kosten die gemaakt worden voor het opnieuw bestraten zijn voor uw eigen rekening. Verwerken is namelijk accepteren. Bij onze leveranciers zijn na het verwerken van dergelijke klachten geen reclamaties meer mogelijk.

Klopt de weergegeven foto met het product?

Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke weergave van de werkelijkheid te geven. Helaas is dit niet altijd mogelijk..U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom alle producten te bekijken.

Kan ik een aanvullende vraag over een specifiek product stellen?

Bij al onze productsoorten staat de belangrijkste informatie vermeld. Mocht u nog aanvullende vragen hebben over een product of onderwerp stuur dan een e-mail naar verkoop@klaassebos.nl . Wij helpen u graag verder!

Wat zijn de levertijden?

Levertijden verschillen per product en per leverancier. Over het algemeen kunnen voorraad producten snel uitgeleverd worden. Producten die op voorraad zijn kunnen wij binnen 1-2 dagen uitleveren.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij werken met 5 zonegebieden. Bekijk onze postcodegebieden met de daarbij behorende verzendconditie.

Afwatering en drainage

Kan ik de goot in de oprit plaatsen?
De meesten goten, met uitzondering een enkele kunnen in een oprit geplaatst worden. Let hierbij goed op de verwerkingsinstructie. Als u met auto's  zwaarder dan 2.000 kg over de oprit rijdt, dient u een rooster met gietijzer toe te passen

Bestrating

Composiet

Gebakken bestrating

Invoegen sierbestrating

Muurelementen en stapelblokken

Natuursteen

Keramische tuintegels

Kunstgras

Onderhoud sierbestrating

Siergrind en split

Tuinhout

Tuin ontwerpen

Tuinverlichting

Veranda's en overkappingen

Wat is Handelskwaliteit

Komt kleurverlies voor?