menu

Landelijk, strak en levendig

Gecoate tuintegels
Landelijk, strak en levendig

Op zoek naar de landelijke tuin

In een landelijke tuin vinden we de rust van het platteland en de sfeer van woonboerderijen. Om deze stijl neer te zetten, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van natuurlijke kleuren. Een landelijke tuin heeft een natuurlijke uitstraling. Een uitstraling alsof de natuur zelf de tuin heeft laten ontstaan. In combinatie met ons tuinonderhoud kan dat soms lastig zijn, want we zijn allemaal erg druk. We willen van 12 maanden bloei genieten en een rijke biodiversiteit. Maar er is weinig tijd voor tuinonderhoud en of bomenbeheer.

Een landelijke gelegen tuin, kun je een strakke tuin aanleggen, die een wordt met het ontwerp. Dit kun je ook doen met gecoate tuintegels. Gecoate tuintegels hebben een transparante laklaag, die na productie op de tegels wordt aangebracht. De gecoate tegels zijn zeer sterk, bestand tegen extreme vorst en dankzij de beschermlaag (coating) zijn ze ook onderhoudsvriendelijk. Deze tegels hebben alles om het tuinleven aangenaam te maken.

  

Heb je een niet al te grote landelijke tuin? Dan is de kans groot dat je al snel kiest voor een tuin met een moderne uitstraling. Waarom? Omdat je in een tuin met een moderne uitstraling perfect van de aanwezige ruimte kunt genieten.

 

Een strakke landelijke tuin met luxe

Met een adembenemend uitzicht met de terrassen midden in het groen, waar een oase van rust en groen op je wacht. De tuin gaat volledig op in het omringende landschap en is een contrast tussen organisch en strak.