menu

Culvita FRANSE BOOMSCHORS 30-40 MM Inhoud 40 liter (ALLEEN AFHALEN)

Culvita FRANSE BOOMSCHORS 30-40 MM Inhoud 40 liter (ALLEEN AFHALEN)

Adviesprijs: 9.95 incl. btw. per Zak
Totaal prijs: 9,95 incl. btw.

Product omschrijving

Culvita Franse Boomschors Culvita Franse Boomschors is een schors van hoge kwaliteit. Door de harde structuur gaat het jaren mee. Franse Boomschors is niet alleen functioneel, maar geeft uw tuin een eigentijds gezicht. Waarvoor is deze geschikt: Culvita Franse Boomschors kan worden gebruikt voor: het aanleggen van wandelpaden afdekken van borders en als bodembedekker decoratie onder kinderspeeltoestellen Waarvoor niet geschikt: De toepassing van Culvita Franse Boomschors kent geen beperkingen. Eigenschappen: Voor Culvita Franse Boomschors wordt de Schors van de Pinus Maritiem (franse zeeden)gebruikt.

Verwijder eventueel aanwezig onkruid. Egaliseer de bodem waar het schors gestrooid zal worden. Aanbrengen in een laag van 5 centimeter. Een dikkere laag heeft een gunstig effect op de onderdrukking van onkruid. In voorkomende gevallen (bijvoorbeeld intensieve betreding) is het aan te bevelen eerst gronddoek aan te brengen.

Gebruikt als bodembedekker vermindert het de kans op onkruidgroei. De grond droogt minder snel uit. In de winter beschermt het aanwezige vaste planten tegen vorst. Boomschors heeft een positief effect op het bodemleven. Franse Boomschors heeft een lange levensduur. Het gaat zeker 3-5 jaar mee zonder merkbaar kwaliteitsverlies.

Specificaties

Artikelnummer 40797
Collectie Tuinaarde / Potgrond / Boomschors
Kleur Bruin
Stuks per eenheid (Zak) 1
Eenheden (Zak) per verpakking 39
Inhoud +/- 40L
Maat 30-40mm
Product type Boomschors

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

  • Uitgebreide showroom
  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Misschien ook nodig voor de tuin...