menu

Mosaic een eyecatchers voor de tuin

Mosaic tegels
Mosaic een eyecatchers voor de tuin

Combineer de looks van vroeger met het comfort van vandaag

Mosaic doet denken aan de cementtegeltjes van vroeger, maar heeft het comfort van een moderne betontegel. Met de verschillende warme en koele kleuren creëer je zowel landelijke als strakke buitenruimtes. Ideaal als accent, maar zeker ook een eyecatcher als volwaardig terras. Hieronder zetten we wat voorbeelden op een rij waarmee uw voor een echte eyecatcher in uw tuin kan zorgen.

Een combinatie van gekleurde mozaïek tegels met een neutrale tegel in bijpassende kleurtinten. Deze terrastegels zijn mooi als accent in een groot terras, als blikvanger in een schaduwhoekje of als volwaardig terras in diverse tuinstijlen. De tegels zijn voorzien van een zeer duurzame gecoate afwerking waardoor het onderhoud van de tegels tot een minimum beperkt wordt.


Deze prachtige tegel is perfect voor liefhebbers van een sfeervolle mediterrane tuin! 

Mosaic Arabica is een tegel die barst van karakter en een luxe uitstraling. Deze terrastegels zijn mooi als accent in een groot terras, als blikvanger in een schaduwhoekje of als volwaardig terras in diverse tuinstijlen. De tegels zijn voorzien van een zeer duurzame gecoate afwerking waardoor het onderhoud van de tegels tot een minimum beperkt wordt.

Siertegels

Met siertegels kun je direct een geheel eigen sfeer en stijl creëren. Speels, chique, modern of kleurrijk. Voor ieder wat wils, dankzij geavanceerde printtechnieken. Grote mozaïekpatronen in diverse kleuren worden op betonnen of keramische tegels gedrukt. Ideaal om het zitgedeelte van het terras een extra touch te geven.

Vakantie gevoel in mediterrane sfeer

Voor de liefhebbers van sfeervolle mediterrane dorpjes en dito bouwstijl. Als je wilt dat je eigen buiten je kan vervoeren naar zonnige oorden, dan is de serie Mosaic voor jou. Door de zachte kleurstellingen eenvoudig in te passen maar dan wel met ruimte voor karakter! Heel geschikt als je buiten dat vakantiegevoel zoekt!