Thematuin: Biotope Garden

Thematuin: Biotope Garden

Een natuurlijke tuin, waarin planten centraal staan. In de Biotope Garden vormen planten en kleine tuindieren een schijnbaar ongecultiveerd, harmonieus paradijs. Als in een groene oase waar we contact maken met de natuur, waarin we ons gezond voelen.

De Biotope Garden heeft een licht verwilderde uitstraling. De gangbare regels gelden er niet, de natuur heeft er vrij spel. Toch is de uitstraling van deze tuin niet armoedig, want kostbare, natuurlijk materialen zorgen voor een luxe en uniek karakter. In deze tuin krijgen waardevolle steensoorten zoals marmer een plaats, voor het terras en meubilair. Er is plaats voor koper en andere metaalsoorten die er op een nieuwe, vindingrijke manier worden toegepast.

Materialen
Natuurlijke, ruwe materialen zoals hout, natuursteen, leisteen, marmer, en marmerimitaties, halfedelstenen, koper, fossielen en natuurlijke textiel met een uitstraling van canvas en linnen.

Kleuren
Een combinatie van blauwgroene tinten met een fris natuurlijk geelgroen. Daarnaast accenten van warmbruin, koper en zalmoranje.