menu

Schoonmaken tuintegels

Schoonmaken tuintegels

Er zijn verschillende soorten manieren om uw tuintegels schoon te maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een hogedrukreiniger (wat wij ten sterkste afraden!!) of voor groene zeep en lekker goed borstelen? Lees hier ook de tips om groene aanslag op tuintegels te voorkomen.

Groene aanslag op tuintegels

In de tuin kan groene aanslag op tegels en bestrating het gevolg zijn van een slechte afwatering. Dit gebeurt vooral op plaatsen die vochtig zijn en waar weinig zon komt. Groene aanslag kan dan steeds terugkeren, ondanks het regelmatig schoonmaken van uw tuintegels. 

Tuintegels kopen met een impregneer behandeld

Ook kunt u tuintegels kopen die nauwelijks groen en vuil worden of die makkelijk schoon te maken zijn. Deze tuintegels zijn wel wat duurder, maar heeft u wel het gemak ervan in de jaren daarna.

Voorkom groene aanslag op uw tuintegels

Bij het kopen van tuintegels kunt u zorgen voor een goede afwatering in uw tuin, de groene aanslag krijgt dan minder kans. Wanneer het water alsmaar blijft staan, zal dus op die plaats groene aanslag ontstaan.

Tuintegels schoonmaken door een stratemaker of hovenier in Oostzaan

Het is ook mogelijk om voor het reinigen van uw tuintegels of opknappen van uw tuin een tuinman of hoveniersbedrijf in te schakelen. 
 

Speciale reinigingsmiddelen schoonmaken Tuintegels

Bij ons kunt u diverse speciale schoonmaakmiddelen voor tuintegels kopen. Kijk daarbij wel goed naar de gebruiksaanwijzing. Het is belangrijk dat u voor het schoonmaken van tuintegels eerst goed kijkt voor welk soort tegels het schoonmaakmiddel bestemd is. Wij kunnen u adviseren bij  het schoonmaken van tuintegels. Klik hier voor meer informatie