menu

Schutting kopen

Wilt u een nieuwe houten schutting kopen in Zaanstad en omgeving? Het kopen van een schutting is een aankoop die u natuurlijk het liefst maakt om er daarna jaren mee vooruit te kunnen. Maak een keuze in ons assortiment uit hardhout of geïmpregneerde schuttingplanken. Bestel daarbij vierkante palen van Azobe hardhout of geïmpregneerd grenen hout. Wilt u uw houten schutting onderbreken met klimschermen, kijk dan onder trellis schermen voor onze trendy gaasmatten. Tot slot bieden wij natuurlijke schuttingmatten, rabatdelen en zelfbouw schutting voor dichte schuttingwanden. U bestelt bij Klaasse Bos Tuinmaterialen desgewenst ook uw bevestigingsmaterialen en mis onze collectie moderne composiet tuinschermen niet.

Wilt u een duurzame schutting kopen, kom dan eens langs voor een Douglas schutting, Hardhouten schutting of een composiet schutting.

Wie op zoek naar de mooiste schuttingen in Amsterdam en omgeving, zal ongetwijfeld bij Klaasse Bos Tuinmaterialen slagen. Daar vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Maak een keuze uit het prachtige assortiment van Hillhout, Woodvision, Dekkerhout, Bear County en Gardival en koop een een schutting bij Klaasse Bos Tuinmaterialen. Uw tuin knapt helemaal op met duurzame schuttingen. Uiteraard leveren wij ook schuttingen in Purmerend, Zaanstad, Hoorn en Diemen.