menu

Sierbestrating kopen

Tegels kopen & Stenen kopen

Het voordeligste assortiment online sierbestrating vindt u binnenkort in onze webshop. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment sierbestrating en tuinhout zien.Een prachtig aangelegd terras met kwaliteitsstenen en tegels geeft uw tuin een totaal nieuwe uitstraling. Bij Klaasse Bos Tuinmaterialen in Oostzaan en omgeving kunt u alle stijlen bestrating kopen voor aantrekkelijke prijzen. We hebben een zeer divers aanbod tegels, grind en stenen tegen zachte prijzen en gunstige leveringsvoorwaarden.

Strakke tegels kopen of getrommelde stenen kopen?

Koopt u strakke bestrating dan zal uw tuin strak en modern ogen. Kiest u voor een gebakken steen of siergrind dan krijgt uw tuin een warme en gezellige sfeer. Samen met de tuinverlichting is de bestrating die u kiest bepalend voor de uitstraling van uw tuin.

Bij ons weet je zeker dat je krijgt wat je gezien hebt

Wij begrijpen dat je het fijn vindt om de sierbestrating of tuintegels eerst in het echt gezien te hebben voor je tegels koopt. Wil je advies over het kopen van tuintegels of sierbestrating? Kom dan gerust langs in Oostzaan!  In onze showroom in Oostzaan kunnen wij u alles uitleggen over de voor en nadelen van uw tuinmaterialen, zodat u met een goed advies uw sierbestrating kunt kopen. Wij zitten vlakbij Amsterdam, Zaandam en Purmerend. U vindt ons hier