menu

Sierbestrating-Westzaan

Woont u in de buurt van Amsterdam en bent u op zoek naar sierbestrating, tuinhout, verlichting, kunstgras of andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien, kom dan vooral eens langs in Oostzaan.

Vanuit Zaandam 'binnendoor', via Poelenburg
(niet toegestaan op maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 9.00):
Vanaf de Poelenburg gaat u het Weerpad op en u passeert jachthaven de Hippert. U rijdt circa 2 km rechtdoor over de Kerkstraat tot aan de T-splitsing. Hier gaat u linksaf de Noordeinde op.  Uw bestemming is is richting Purmerland. Op Noordeinde 75 ziet u de Garden Stones @ Basics vlaggen al buiten hangen. 

Vanaf de Den Uylbrug / Zaandam-zuid:
U komt aanrijden over de N516, een autoweg. U gaat rechtdoor richting Oostzaan. Op de kleine rotonde gaat u rechtdoor. Bij het kruispunt met de stoplichten aangekomen, hier begint de bebouwde kom Oostzaan, gaat u linksaf het Zuideinde op, langs de kerkbuurt de Noordeinde op. Uw bestemming is is richting Purmerland. Op Noordeinde 75 ziet u de Garden Stones @ Basics vlaggen al buiten hangen. 

Vanaf de A10 ring Amsterdam:
U houdt de A8 aan, richting Zaanstad, Purmerend en Leeuwarden. Volg hierna de route zoals hieronder beschreven.

Vanaf de A8:
Bij het knooppunt Coenplein neemt u de afslag 'Oostzaan Zaandam-Zuid'. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, richting Oostzaan. Op de kleine rotonde gaat u rechtdoor. Bij het kruispunt met de stoplichten aangekomen, hier begint de bebouwde kom Oostzaan, gaat u linksaf het Zuideinde op, langs de kerkbuurt de Noordeinde op. Uw bestemming is is richting Purmerland. Op Noordeinde 75 ziet u de Garden Stones @ Basics vlaggen al buiten hangen.

Vanuit Amsterdam-Noord / Tuindorp-Oostzaan:
Het Zuideinde in Amsterdam-Noord gaat over in het Zuideinde in Oostzaan zodra u onder het viaduct van de ring A10 door rijdt. Vanaf het viaduct rijdt u nog circa 1,5 km rechtdoor. U passeert de kruising met aan uw rechterhand de entreeweg naar recreatiegebied 't Twiske. Bij het kruispunt met de stoplichten aangekomen, hier begint de bebouwde kom Oostzaan, gaat u linksaf het Zuideinde op, langs de kerkbuurt de Noordeinde op. Uw bestemming is is richting Purmerland. Op Noordeinde 75 ziet u de Garden Stones @ Basics vlaggen al buiten hangen.

Op ons showterrein vindt u honderden soorten sierbestrating. Alle mogelijkheden om uw oprit, tuinpaden of terras te bestraten maar natuurlijk ook alle bijbehorende artikelen zoals opsluitbanden en tuinmuurtjes. Ook grind en split, tuinhout, tuinhuisjes en schuttingen behoren tot het assortiment