menu

Verzenden en levertijden

Klaasse Bos Tuinmaterialen bezorgt van maandag tot en met vrijdag. Wij raden je aan om de bestelling 1-2 dagen eerder te laten leveren, voordat de werkzaamheden beginnen. De levertijd van uw bestelling is doorgaans 3-7 werkdagen. Dit verschilt per leverancier. Producten die op voorraad staan kunnen we in overleg de volgende dag al leveren.

Hoe weet ik wanneer ik de bestelling ontvang?

In overleg spreken wij een afleverdatum af. De dag ervoor hebben wij een schema hangen met tijdsblokken. Je kunt dan de dag voor levering bellen na 17.00 uur voor een tijdsindicatie. He kan ook zijn dat het schema nog niet klaar is, dan zenden wij u een sms met het tijdsblok.

Moet er iemand thuis zijn voor de bestelling?

Nee, je hoeft niet thuis te zijn wanneer de bestelling geleverd wordt. Geef dan wel duidelijk aan van te voren, waar je de levering geplaatst wil hebben. Dan kan de chauffeur daar zoveel mogelijk rekening mee houden.
 

Kan mijn bezorgadres anders zijn dan mijn factuuradres?

Ja dit kan je aangeven tijdens het bestellen bij het invullen van het factuuradres. Je kunt naast het factuuradres ook een apart afleveradres invullen. Bestelling die op een ander adres geleverd worden, dan de factuur, dienen altijd vooraf betaald te zijn!